Geng Membaca

Sunday, 9 December 2012

Shawl Two Tones New

Assalamualaikum

Hai kawan semua. Ni shawl two tones. Great seriously kalau korang pandai gayakan. Try laa. Mesti style. 
 Code : A01
Colour : Dark, Salt Brown
Type : shiffone
Measure : 176cm x 50cm
Price : RM20 excluded postage

 Code : A02
Colour : White, grey
Type : shiffone
Measure : 176cm x 50cm
Price : RM20 excluded postage


I share you from youtube how to wearing this shawl stylish.
                                          

Terima kasih singgah. Nanti saya update lagi shawl two tones dengan warna warna yang contranya sangat ohsem. Btw, if you are interested just drop your comment. Tq!


Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

6 comments:

Hafizin Jamil said...

entry ni untuk wanita je kan.. haha

fadzlynniza said...

haha. priority untuk wanita. tetapi lelaki punn boleh jugak. kot2x ada yang interested nak bagi kawan kawan wanita ke kan. eheh.

Azham Vsvc said...

hehe...cantiknya perempuan yang pandai menggayakan tudung/shawl hehe...I pun terpikat hehehe :)

zaty said...

tak pandai sgt pakai shawl ni..hehe. more to pash/bawal :D

Harith Iskandar said...

ehe tu la,nk komen lebey2 xbleh plak.entri utk kaum hawa :p

fadzlynniza said...

hihi. takpe. cuci mata je laaa kat entry ni :)