Geng Membaca

Friday, 7 December 2012

Mencari Peluang

Assalamualaikum dunia ehh?

Hai kawan semua. Maaf saya tak sempat nak update banyak dekat blog ni. Entah kenapa rasa malas je. ehehe. Biarpunnn dahh cegahh, rawat, mengubati tapi still jugak kemalasan ni wujud dalam diri. Grrrr. Menyampah. But, hari ni saya tak malas. Saya nak share sikit dekat sini tentang tujuan dan misi saya sementara tengah mencari kerja mengisi masa.

Eh lupa pulaaa. Sekarang saya dahhh tamat semester 6. Alhamdulillah semuanya berjalan baik seperti yang dirancang biarpunnn lewat sedikit dengan kawan kawan yang lain. 10hb ni result keluar. Mudah mudahan memperolehi keputusan yang memuaskan.
Moga saya lulus untuk semua paper - Entrepreneurship, Business Finance, Financial Acc 4, Taxation 2, Auditing. Aminnn. Pray for me :)

Kalau ada rezki sambung Ijazah sudahh pasti saya akan grab. Hopefully, dapat cos yang dimohon. Kalau tak dapat, takpe cuba lagi lain kali. Rezki Allah ada di mana mana. Kerje dulu punn oke juga then bila dah ready mohonlahh PJJ. kan? Insya allah

Haaa. sekarang nikann ramai kawan kawan seusia saya dah mendirikan rumah tangga. peeewit. Muda kannn? Tapi dah jodoh.
Happy for them. Make sure jadi isteri solehah oke. Dapat cium bau syurga. Bila kawan kawan dahh kahwinn yang lain punn mula lah bertanya hal yang sama "kamu bila lagi" ? eh eh. saya masih banyak tujuan lagi nak capai la makcik. Kalau ada yang baik akhlaknya datang tiba tiba kat saya. Saya terima je :) ehehe *gedik. Usia macam ni tak payah couple couple dah. Rimas je. Sekarang masa untuk mencari suami terus. 

Panjang dah cerita. Mesti boringg kan. Okelahh. akhir sekali saya nak minta support dari awak awak semua untuk business online saya. Gojeslook Collection. Saya ada jual selendang and pelbagai. Nanti saya update. Kalau ada yang interested just comment oke. 

 Tumpang sekaki naik pelamin. btw, congrats ye. Ala ala Princess tu Marissa. dia dahh besar dah. Love


Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

10 comments:

Hafizin Jamil said...

good luck :)

fadzlynniza said...

eh. terima kasih :)

Nafisya Ismail said...

hope dpt result cemerlang.. thanks sudi singgah my blog yg xbest tu.. blog ni best =)

fadzlynniza said...

alhamdulillah. pass semua. btw tq ye dtg singgah (:

helmetputih said...

lyn lama tak dengar citer

fadzlynniza said...

assalamualaikum epul. haihai. tu laa lama tk dengar cerita. apa khabar ?

Wan Ahmad Izudean said...

semoga cepat kawen :P

ahaks!

Azham Vsvc said...

Wah...attend wedding sebab nak ambil berkat eh? insyaallah nanti jodoh awak akan tiba hehehe :)

zaty said...

semoga cepat bertemu jodoh.ehhh..hee.semoga capai impian hidup dan penuhi semua wishlist(s). inshaAllah.. :)

fadzlynniza said...

ahaha. doakan saya capai impian saya dan bertemu jodoh yg baik. hihihi :) btw, thanks korg.