Geng Membaca

Sunday, 7 August 2011

Muka baru =)

Assalamualaikum.

First thing aku nak beritahu di sini bahawa yang aku memang tengah free.. huhu.. berlagak kan.. =) Thats why aku asyik post je memanjang. Semalam title post aku seminggu sudah. Hari ini pula muka baru.. Esok lusa ohh mungkin tidak ada post barangkali. hehehhe.

Meh cek nak habak mai kat ampa. Hari ini memang aku rasa lapang gler. Lapang dengan masa yang aku rasa terlalu lapang. Ehh! cam pelik je kan ayat. Biasalahh. Bahasa Melayu aku dapat B3 je. Sebab tu blog aku ayat tak menarik perhatian punnn untuk tontonan.. huhu..Barang yang lepas usah dikenang. Even dapat B3 punn. Aku still anak Malaysia. = ) Haish. merepek je kan. Takpe. simple je. korang abaikan ayat-ayat tu. hehehe

Now, aku nak story tentang muka baru tu.. Wah ! of course korang boleh guess apa yang baru tu. hehehhe.. Actually, yang baru itu adalah blog aku ni. heee =) show off pulakkan. Hee. Aku suka muka baru blog aku ni. Nampak simple dan sedap je mata memandang. HAHA.. puji blog sendiri.=)

Sedang aku blogwalking tadi, aku terdetik hati, terbuka minda, tersentuh jiwa melihat kecantikan blog-blog mereka yang begblog.. =) hahaha.. Seriously, menarik je. Ayat-ayat punn tersusun rapi je. Enjoy je bila baca.. Huh ! Jealous sungguh. Nasib baik bulan puasa. aku simpan jauh-jauh dengki aku uh.

Nak sedapkan hati aku yang lara tak lara ni aku punn take time untuk menghiasi blog aku ni. Aku tukar background blog aku dengan blackberry yang memang bukan aku punya. Hiasan je. Then, tulisan georgia yang bagi aku nampak elegen.. And then, title post background yang aku buat hasil dari tutorial lyssa. So, the result is very awesome. hehehhe. *angkat kening*

Second thing aku nak story di sini adalah baju raya aku warna oren tapi tak beli lagi. *mengarut je tu* saje-saje sebagai penutup cerita. Kan aku dah cakap, aku memang ta hebat berblog. Cukuplah blog sekadar mengisi masa lapang aku.


p/s : Selamat berbuka puasa dan selamat jalani ibadah puasa untuk hari yang seterusnya. Semoga mendapat   keberkatan dan nikmat di bulan mulia ini. amin~
Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

20 comments:

hudaa.udey said...

yup nice one! tulis blog ni kena buat ayat skema sikit tak boleh short form.. payah orang nak baca.. btw,keep in blogging! :)

fadzlynniza said...

yeah huda.. thanx btw.. =) bloggie world just for fun.. heee.. keep in bloggibg too.. salam ramadhan. maaf ye kalau ade salah silap. =)

hudaa.udey said...

yup, salam ramadhan.. sama la, maaf juga if ada salah silap.. btw, free2 add me up on ym keyh, huda_izo23@yahoo.com.my :)

Umie Artoqiemie said...

aku pong B3 gak weh haha

myhatiku said...

muke baru bersame BB..nice :)

pandangkedepan said...

teruskan berblogging...
kami sentiasa menyokong anda dari tepi...:D

tulisan georgia elegen erh?
kalau nak nmpak kachak pakai tulisan apa??ehehe...:P

syasya said...

salam ramadhan..hehe same la kite pon x tau nk pot pet pot pet..tp ok ape entry ni. pandai u bercerita =)) neway nice layout dear.selamat berpuasa. =)

fadzlynniza said...

@huda.udey : heee. nnt kang kte add then awak remove blik. hikhik
@umie artoqiemie : sme la kte. sep sikit.
@myhatiku : BB hiasan je tu. hehehe
@pandang kedepan : kacak ea?? tulisan new roman. kih2x
@syasya : kte ta pndai la nk bercerita best2x ni. btw, thanx sya. =)

hudaa.udey said...

alin : HAHA! kantoi pulak.. yela, takut owg xsudi fren.. tu yang remove.. HAHA! :P

fadzlynniza said...

eceh.yela huda. kih2x. kte ta kisah pun nk remove ke ape ke. heee. ta amik ati. =)

hudaa.udey said...

cite lame cite lame.. time uhh de salah paham.. lerr tak mek ati tapi ungkit.. sob sob.. so sorii.. :'(

alin da xd fb g la ehh??

AwieKashi said...

huhu....
wat je style sendiri...xperlu tgk cara orang..
baru bgga ngn nukilan sendri...ngee

fadzlynniza said...

@huda : hee. bukan ungkit la... kte phm2x. dun wory la huda.kte openmind.lupakan je masalah dlu. hehehee.. *poyo je* ouhh.yup. ta layan fb dah. kne hack. so, fed up. =)
@awie : tu la... I'm very proud what i've done in my blog. hehehhe.. =) tq beb

hudaa.udey said...

ohh hehe thanks a lot alin.. you are very nice person.. :) so you still with him? sorii if tak suka kita tanya.. :)

wahh terus fedup je ek? huhu :)

fadzlynniza said...

hehe.why you keep asking about our relationship? hee.prihatin nye.kihkih2x.btw,u're also great mmber.=)

hudaa.udey said...

sbb tak silap u all sepupu ehh.. thats why nak tau gk, if dengan orang dekat2 ok x? yela, xpnh plak sangkut dgn org dekat2 esp sedara2.. :) ohh btw, sorii if my ques keep annoying you.. :)

fadzlynniza said...

ouhh. yup. kami ada ikatan. tp bukan sepupu. lau nak ikutkan ta digalakkan. So, better jgn cri sedara. kih2x.knp huda?msh simpan perasaan kt dy ea? hehehe. go on. i'll support you. =)

hudaa.udey said...

ohh ptt la.. :) perasaan xdop g ehh.. yela, nak tengok dak market, market dia sampai mana & sampai bila.. haha! sbb alin de post entry b4 this u said that u need someone.. tu yang mcm weird sikit.. :)

btw its ok if you with him.. ur fmly pun kenal dia kan.. :)

fadzlynniza said...

ouh.ala. da sedara ofcoz la my family kenal. huda skg ngn spe ??? nk knal2x jgk ngn bf huda. hee. *joking btw, sy nk mntk maaf bg pihak dy kalau dy ade wt slah ngn kamu sebelum ni.=) chill bebeh.

hudaa.udey said...

no problem la.. cite lama.. :) haha! huda still dengan dak mtrx huda dulu.. nak kenalkn camne, alin bukn de fb.. huhu :P

hee if free2 singgah sini k.. ada photo dia.. ^^ http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/05/hari-jadi-si-dia.html