Geng Membaca

Friday, 26 August 2011

Duit Raya yang terlebih =)

Assalamualaikum.

Salam 26 Ramadhan untuk semua. Sekejap je dah penghujung ramadhan kan. Insya Allah selasa ni sudah 1 syawal. Kita merayakan dua (2) perayaan dalam satu masa. Wow ! Hebatnya 31 ogos kali ini. Sembahyang raya sempena Hari Kebebasan. =) Nice combination.

I'm very happy today. Aku dapat duit raya!! yeah yeah. *kecoh sedunia. Whatever laa. Aku kecoh sebab this is my first time dapat duit raya yang terlebih sudah. 

Maybe sounds like poyo2x gitu. show off bagai. hikhik. Tadi petang adalah hari di mana kami bersalaman sesama staff. First time jugak laa aku rasa suasana begitu. Before ni tak pernah bekerja sepertimana kerja aku sekarang. So, no wonder aku jadi agak gelabah gelabah. heee.
Excited siot.hahaha! Time tulis ni punn aku senyum sorang2x. =) seram kan. kihkih.Seriously, its crazy but its real. I got RM500. I say again RM500 just only for duit raya. Gila kan???


Quality picture ni agak ta berapa cantik. Just guna handphone buruk C903 yang banyak membantu aku. =)
Btw, aku masih gembira tak terkata dengan duit raya yang aku dapat. Kerana hanya sebab hari raya aku dapat cash money sebanyak tu. kalah elaun aku. =) hee. kalau macam ni gayanya hari-hari aku rasa nak sambut raya. *lebih2x pulak kan. heheh

p/s  :  Aku mendoakan agar perniagaan Dato' Johari akan terus maju dalam sektor pembinaan yang menjadi teras kepada keuntungan lipat ganda syarikat. Mudah-mudahan aku juga akan lebih berdedikasi menjadi practical stdent di sana, hehehe =)


Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

9 comments:

MERAH said...

salam, wahhh bestnye sampai 500 boleh dapat 0_o

Mohd Izzar said...

wahhh,, jeles2...

Saif Sulong said...

mak aii. alin,nak duit raye. sikit pon jd laa. hee

Eazy Izzuddin said...

banyak tu...
nak sikit..
xD

Pocket said...

banyak nyer wit raya sampai 500 hinggit,
ingat!! 400 tu sila masukkan ASB,
lebihnya tu buat belanja kengkawan makan about 80, lg 20 sedekah :D

fadzlynniza said...

@merah : hee. tu la. Alhamdulillah. rzeki. ta expect. semoga company tu trus maju. =)

@izhar. dont jeles2x. hikhik

@saif : nk duit raya jugak. wek! ta boleh. hehehe

@eazy : hee =) nk ye. mntk kt boss alin. wee~ sure dpt. kihkih

@pocket : tu la. alin pun decide yg 400 uh nk saving then balace uh bru beli bnde2x yg alin nk. hee =)

eik`S noName said...

wow...sedapnye dpt duet raya banayak tu...best best...
btw tgn dibahu, mata diatas....xdpt nak elak dari gelak..hehhee

fadzlynniza said...

heee. alhamdulillah.best sgt.kihkih

czueka zulaikha said...

untunglah haha dapat merasa duit raya :) jeles huhu