Geng Membaca

Sunday, 5 June 2011

sorry kawan^^ peace

Salam.
Firstly. aku nak minta maaf kat gambar-gambar mereka yang terpilihdi bawah ini.^^ *sorry ye masukkan gambar tanpa izin korang* hee.

Ha..aku just nak tunjuk gambar kawan-kawan aku dari aku semester satu sampai sekarang semester tiga.
semester break ni buat aku rindu kat dorang.
Imy lahhh kawan-kawanku
yeah.study sambil tunggu lect datang.*konon konon je tu*
ni time aku sem satu.ohh.aku memang macam ni. gi class nampak buruk je kan. time ni dahh kira lawa dah tau. sebab ade sessi photo.HAHA =)


blazzer uh cukup besar untuk aku.so,aku nampak buruk di situ pakai baju besar-besar.hee=)

ni kawan-kawan aku.dari kanan kak fiza, intan, yani, dan khairani.

yana and intan.dorang ni housemate aku. kelakar tau duduk rumah dengan dorang. ade je benda yang terkekeh-kekeh di gelakkan.

tasik slim river! seronok.

mas! tu bestfriend aku. kiteorang memang selalu berdua je.dalam class dan nak ke mana2x berdua je. rindu !

ni antara budak-budak lelaki class aku. dorang best. suka buli. bahan orang tp dorang kelakar. dorang tidak handsome sanagt punn kn.HAHA.mati aku.tadela.. doranglaaa kawan-kawan aku paling ensem.

Jamuan.. rindu!

Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

4 comments:

^_^ oshin** said...

huhu..saye terbace.. kawan kamoo ade yg ensem..
kenalkan larr.. HAHAHAHAHAHA ;P

fadzlynniza said...

HAHA.ade2x. sume nsem2x.hee. boleh je. nk knl yg mne??? HAHA

^_^ oshin** said...

nak kenal yang single la.. ley ke?hehehe ;p

abgManjer said...

gumbira:}