Geng Membaca

Saturday, 15 October 2011

Jeram oh Jeram

Assalamualaikum

Hye pak cik, hai mak cik. Sihat ke? Sambil tunduk mencium tangan.Wah. ayat nak memikat keluarga mertua. betul ke ek. HAHA. ape-ape je lah. Belum ada pengalaman lagi.

By the way, di sini aku nak suggest kat korang satu tempat untuk melantak. uihhh. kasarnya bahasa kau alin. Maaf ye. hehe. I mean untuk korang menjamu selera. Baru sopan bahasa tu . ")

Ikan bakar,  kerang bakar benda yang berbakar-bakar semuanya ada di Jeram. Pakat mai la mana yang kaki makan uhhh. Memang puas dan berbaloi-baloi wa cakap lu.


Lokasi Jeram ni adalah dekat Kuala Selangor. So, for those who are already know about this place. Senanglahhh. tak lahh sesat nak mencarinya kan. 

I'm just giving my suggestion untuk korang menikmati aroma ikan bakar. The price also reasonable. So, do not forget to come here. oke bebeh.

Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

5 comments:

pandangkedepan said...

uishh sedapnye gambar...tapi x ske sgt seafood kecuali ikan ngan ketam je..ehehe...tp boleh je nak try jln2 g sane...thanx 4 da info...:P

fadzlynniza said...

trylahhh. best. mmg puas gler mkn. ketam masak cili kt situ terbaik ar zul.try jgn ta try oke. hikhik

aizadalias said...

lame x melawat mkcik ni =)

helmetputih said...

uhhhh sedap jgk....ingtkn jeram kat pahang hahahah

fatinrehannayusoff said...

this is one of my family favourite place ;)

murah plus bestkan...
subang to jeram xjauh maneee.. hehe