Geng Membaca

Sunday, 2 October 2011

Congrats

Assalamualaikum.

2nd october would be a great moment for my friend Ain. I'm happy for her. Congrtas Ain. Finally, kau tunang dulu di kalangan kami. heee~ Btw, I wish your relationship will be going fine forever. Tak sabar pulak nak tunggu hang naik pelamin.

Seriously, kau memang cun bebeh tadi. 



Hm. terharu bila tengok kau dah punnn selamat bertunang. Apa yang penting untuk aku sekarang adalah belajar , belajar, dan terus belajar sehingga termampu.


Congrats again Ain. Im really really hope kau akan happy sentiasa bersama tunang kau dan juga menjadi future wife yang solehah. *menggelabah je.
Congrats beb.


Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

7 comments:

Rara. said...

lyn. kau bila plak?

fadzlynniza said...

HAHA. tnggu org masuk minang. =')

budak.mata.empat said...

comel...semua pink...
laaa, bertunang..egatkan dah kawen...
meriah g2 warna... =)

fadzlynniza said...

kn. meriah sgt. =') heee

nieysa:) said...

alynn chumilllllllll (:

fadzlynniza said...

") yeah2x. haha. thanx niesa

pandangkedepan said...

wah tema pink ke...merelip..:P