Geng Membaca

Monday, 27 June 2011

Malas nak study. Itu normal untuk aku =)

Assalamualaikum.

Haish. *mengeluh panjanggg*  entah kenapa aku rasa malas je nak study untuk practical ni.
Kalau tidak study rasa melampau pulak. =) 

Pejam celik dah sampai masa.=)

Next Monday aku dah mula bekerja di Johawaki Sdn bhd. Construction Company as a practical student. hmmm. Rasa tak sabar, gementar semua perasaan bersepah-sepah like sepah lalalitamplom. =)


Ini lah company tempat aku bekerja nanti. omg ! gementar seh.


Nak buat daily report punn ingat-ingat lupa apatah lagi untuk final report. Omg ! 
Tidak mengapa it does not bother me at all. 
 Insya allah, mudah mudahan segalanya dipermudahkan. amin~

Hopefully, di sana aku dapat belajar banyak benda baru dalam bidang perakaunan yang aku sendiri tak pernah tahu semasa belajar di dalam class. Praktik kan apa yang telah aku belajar. Semoga aku dapat perform very well and dapat markah yang tinggi. hikhik.

So, to all of my friends I wish you all Good Luck and all the best. Imy 

Most important is movie midnight. Yeah!
Transformers 3 tonight. =) Best nya. Jom tengok.


Tangan di bahu mata ke atas. ohh yeah. thanks for reading

6 comments:

De'din said...

gudluck 4 ur li !

fadzlynniza said...

thank you de'din =)

s.a.c.h.a. said...

Selamat berpraktikal lah yea. Buat baik².Mana tahu dapat keje situ terus, sementara nak tunggu keje lain. Huhuhu :)

pandangkedepan said...

johawaki subang ke??
wah bakal engineer rupenye...

fadzlynniza said...

tq sacha. mudah-mudahan. =)
pandang ke depan : haah, kt subang. hee. bukan engineer la.study akaun.=)

awinfaizny91 said...

heyyyy tuan punye blog,another budak poli singgah sini..heheh,already follow n one mre thing nk tnya,hang pon mnat emily yg dok nyanyi cover lagu one in a million ka?sama noh...dia main gitar gila punya awesome..adore her lah.heheh